21 Nisan 2010 Çarşamba

Karşınızda yeni Norton'lar; İndirin!















Symantec'ten yeni Norton 2011 betası hazır!

2011 model Norton'lar sahneye çıktı: Yenilikler ve denemek isteyenler için indirme linkleri burada.

Symantec'in yeni Norton 2011 güvenlik yazılımları beta olarak indirilmeye sunuldu.


Beta sürümünü ücretsiz olarak kullanmak mümkün. Yeni Norton gelişmiş ve geniş bir yelpazede koruma sunmayı amaçlıyor.

Norton 2011 AntiVirüs, tahidtlerin büyük kısmını engellemeye yetiyor ancak Norton Internet Security, gittikçe yaygınlaşan virüs harici zararlı yazılımlara karşı korumada yeni güvenlik önlemlerine sahip.

Bu yeni güvenlik önlemleri arasında internet tarayıcılar için ün tabanlı koruma, mesajlaşma uygulamalarında koruma, e-posta ve dosya yöneticilerinin denetimi yer alıyor.


Hangi internet tarayıcılar eklendi?

Reputasyon yani ün tabanlı koruma sistemi Internet Explorer ve Firefox'u kapsıyordu. Şimdi bu koruma Chrome, Opera ve Safari'yi kapsayacak şekilde geliştirildi. Bu yöntem gerçek zamanlı olarak veritabanından bilgi edinerek tehditleri değerlendiriyor.

System Insight özelliği, PC performansını ölçüyor, kullanıcıyı sistemi yavaşlatmadan kullanabileceği ayarlar hakkında yönlendiriyor.Güvenlik şirketi, sistemi zararlı yazılımlar yüzünden anti-zararlı yazılım kurulamaz hale gelen PC sahiplerini de düşümnüyor. Norton Bootable Recovery aracı ücretsiz olarak sunuluyor ve acil durumlarda sistemi kurtarmaya yarıyor.


İşte diğer ücretsiz araçlar...

CD ya da USB bellek üzerine kurulan bu uygulamanın yanında Norton Power Eraser da dikkat çekiyor. İndirmek için bağlantıya tıklayın.
Kullanıcıları kandıran sahte anti-virüs yazılımlarını temizlemekte kullanılıyor. Kök dizin zararlılarını ve şifre çalıcıları da ortadan kaldırıyor.
Bütün bunların üzerine yine ücretsiz bir Facebook tarama cihazı, kullanıcıları zararlı bağlantılara karşı uyarıyor.
Bağlantı: Norton 2011 Beta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder