17 Nisan 2010 Cumartesi

HIZLI SAÇ UZATMAK

HIZLI SAÇ UZATMAK: Bitkisel Yöntemler İle Doğal Hızlı Saç Uzatma nasıl yapılır? Saçımın hızlı uzaması için neler yapmalıyım? Hızlı saç uzatmak için bitkisel yöntemler, doğal reçeteler, ev yapımı basit tarifler… Daha hızlı saç uzatmanın püf noktaları ve ipuçları nelerdir? Saçlarımın çabucak uzaması için ne yapmalıyım? Saçım hızlı uzasın diyenler için







Doğal yoldan hızlı saç uzatmak, hızlıca saç uzatma yöntemleri


Uzman Estetisyen Gülten ŞENŞAFAK tarafından verilen saç bakımı ve hızlı saç uzatma tarifleri… Civanperçemi , dövülmüş nar kabukları ile suda yarım saat süreyle kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvıya, losyon kıvamına gelinceye kadar çırpılmış yumurta ilave edilerek susam yağı ile birlikte karıştırılır. Hazırlanan losyonla saçlar sık sık yıkanır.


Gülten Şenşafak tarafından verilen ikinci hızlı saç uzatma tarifi ise şöyle: İnce bir tülbentte sıkılarak elde edilen karadut usaresi, bulamaç haline gelinceye kadar yumurta ve susam yağı ile birlikte çırpıldıktan sonra beş dakika süreyle ısıtılır.Hazırlanan bulamaçla saçlar günaşırı yıkanır.


Gülten Şenşafak tarafından verilen üçüncü hızlı saç uzatma tarifi ise şöyle: Rendelenmiş turp, suda yarım saat süreyle pişirildikten süzülür. Elde edilen sıvıya yumurta sarısı ilave edilerek bulamaç haline gelinceye kadar çırpılır. Hazırlanan bulamaçla saçlar sık sık ovularak yıkanır. 
Gülten ŞENŞAFAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder