17 Nisan 2010 Cumartesi

En İyi Dosya İndirme Programları






























İnternet üzerinden istediğiniz dosyayı ücretsiz bir şekilde hızlı ve güvenli olarak indirmek için, en çok popüler dosya indirme programlarını kullanabilirsiniz.

İnternette istediğiniz dosyayı hemen bulabilmeniz ve hızlı ve güvenli bir şekilde indirebilmeniz için kullanılan dosya indirme programları,
kullanıcıların talepleri doğrultusunda sıralandırılıyor ve popüleriteleri belirleniyor. İşte bu sıralamaya göre en beğenilen dosya indirme programlarını bu yazımızda ele alıyoruz.
Peer to peer adı ile anılan Orbit Downloader p2p, MMS, FTP, https gibi birçok protokolü desteklemektedir. Yani bu programı kullanarak, YouTube, MySpace, RapidShare gibi sitelerden dosya, müzik veya video indirebilirsiniz.
En çok kullanılan dosya indirme programlarından bir diğer ise FlashGet, dosyaların hızlı indirilebilmesi için, dosyaları parçalayarak indiriyor. Böylelikle, istediğiniz zaman indirme işlemine kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.
Torrent dosyalarının indirilmesini sağlayan uTorrent, Mac ve Windows ile çalışabiliyor ve birçok dosyayı hızlı bir şekilde indirmenizi sağlıyor.
GetGo Download Manager, internetteki her türlü dosyayı indirmenizi sağlarken, Free Download Manager, BitTorrent, MegaUpload, RapidShare gibi sitelerden dosya indirmenizi tek tıklama ile sağlıyor.
FLV dosyalarını indirmenizi sağlayan Download Accelerator Manager, dosyalarınızı istediğiniz gibi organize etmenizi de sağlıyor.
Diğer bir yandan eModule, ücretsiz bir paylaşım sağlıyor. BitTorrent ise her türlü dosyanın, BirTorrent protokolüne bağlı olarak indirilmesini sağlıyor.
Ares Galaxy, birçok internet kullanıcısının tercih ettiği dosya paylaşım programı olmayı sürdürüyor. Get Right dosya indirme programı ise, internet bağlantısının kopması halinde bile, tekrar bağlanıldığında indirme işlemine kaldığı yerden devam edebiliyor.
Diğer dosya indirme programları ise sırasıyla, Go!Zilla, LimeWire, MegaManager, Universal Share Downloader, FreeRapid Downloader, Skip Screen, FilesTube ve DownThemAll olarak belirtiliyor.

1 yorum: