18 Mayıs 2010 Salı

Kendi oyununu kendin yap; İndirin!

FPS oyunlarının eski tadı yok mu? O zaman gelin, bu basit yazılımla kendi FPS'mizi kendimiz yapalım.

Eğer oynadığınız FPS oyunlarını beğenemiyor, ben yapsam şu kısmı farklı yapardım ya da ben daha güzelini yapardım diyorsanız işte size kendinizi göstermeniz için bir fırsat. Hiçbir programlama dili ya da grafik tasarım programından anlamanıza gerek yok, yalnızca farenizle bir şeyin üzerine tıklayabiliyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.
FPS Creator aslında bazı oyunlarda görebildiğimiz oyun editörlerine benziyor. Ancak kullanması çok daha basit ve hızlı . Programda ikinci dünya savaşından bilim-kurguya kadar temalar var ve FPS creator'un yapımcıları tarafından program sürekli güncelleniyor.
Siz de kendi yarattığınız koridorlarda, kendi yerleştirdiğiniz düşmanlarla, kendi koyduğunuz silahlar ve eşyalarla savaşmak istiyorsanız, programın demo sürümünü buradan indirebilirsiniz.
Ancak programın demo sürümünde, tam sürümündeki bütün eşyaları ve seçenekleri kullanabiliyor olsanız da, arkadaşlarınıza oynamaları için bunu dağıtamıyorsunuz. Yine de kendi FPS oyununuzu test edebilme imkanınız var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder