12 Mayıs 2010 Çarşamba

Bekaret Satma Yarışması (Ahlaksızlığın Böylesi)


Böyle Ahlaksız Yarışma Görülmedi

Her geçen gün yeni bir ahlaksızlığın türediği ülkemizde ve dünyada bu kadarı olmaz dedirten bir ahlaksızlık ortaya çıktı.Bu ahlaksızlık ise bir yarışma programı ile ortaya çıktı.Din ile alakası olmayan insanlar insanlıklarınıda unutmuş olmalılar ki böyle bir şeyin antına imza atmaktan ne utanıyor nede çekiniyorlar.

Bekaret TV’den Satılacak

Avustralyalı bir belgesel yapımcısı, birkaç genci bekaretlerinin müzayede ile satışa sunulacağı bir reality şova çıkmak üzere ikna ettiğini açıkladı.

Yapımcı Justin Sisley, yetkililerin çekimleri gerçekleştirmesi halinde kendisine fuhuş suçlaması yöneltecekleri uyarısı yapmaları üzerine müzayedeyi Avustralya’nın Victoria eyaletinden Amerika Nevada’ya taşımak zorunda kaldı,
Sisley tartışma yaratan projesini, en az üç gönüllü katılımcı bulduğunu ifade ederek kamuoyuna açıkladı.
Bakirelerin her birine müzayedede yer almaları karşılığında 20 bin dolar ödenecek ve ’satış fiyatlarının’ yüzde 90′ı yarışmacıların olacak.
Sydney Daily Telegraph’ın haberine göre, paranın geri kalanı, müzayedeye ev sahipliği yapan Nevada’daki bir geneleve gidecek.
İlk teklifler internet ortamında verilecek, fakat teklif verenler müzayedenin final bölümüne katılacak ve yarışmacılarla yüz yüze gelecekler.
http://img5.mynet.com/ha5/b/bekaret-satis2.jpg
Veronica adını kullanan Sydney’den 21 yaşındaki bir kadın yarışmacı, para kazanmak ve seks hakkındaki geleneksel algıları yıkmak için müzayedeye katıldığını belirtti.
Veronica, “Teknik olarak bekaretimi para için satıyorum, teknik olarak bu fuhuş olarak sınıflandırılacaktır, ama bu devamlı bir şey olmayacak. Yani bir fahişe olmayacağım. Pişmanlık duyacağımı düşünmüyorum” diye konuştu.
http://img5.mynet.com/ha5/b/bekaret-satis3.jpg
Adını Alex olarak veren erkek bakirelerden biri ise biriyle tanışmanın yolu olarak başvurduğunu söyledi.
Yapımcı Sisley, projesinin katılımcıların ebeveynleri tarafından hoş karşılanmadığını kabul ederek, “Benden nefret ediyorlar” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder