15 Mayıs 2010 Cumartesi

İktidarsızlık bitkisel tedavi

Bitkisel tedavi yöntemleriyle iktidarsızlık ; Erkeklerin organının yeteri kadar sertleşmemesi sonucu, cinsi münasebette bulunamamaya iktidarsızlık denir. Kendine güvenememek, yorgunluk, tiksinti, sinir bozuklukları, alkolizm, şeker hastalığı doğum kontrolü için uygulanan metotlar veya aşırı şişmanlıktan kaynaklanır. Ilık banyolar, açık havada dolaşmak ve dinlenmek başvurulacak ilk çarelerdir. Ayrıca aşağıdaki bitkisel çözümler uygulanır.

Havuç tohumu, bakla, fındık içi : 1 tatlı kaşığı havuç tohumu: 1 tatlı kaşığı bakla ve 1 tatlı kaşığı fındık içi karıştırılıp, havanda iyice dövülür. Tamamı bir kerede yenir.
Antepfıstığı, susam, soya fasulyesi : Birinci gün, 1 kahve fincanı antepfıstığı, ikinci gün, 1 kahve fincanı susam ve üçüncü gün; 1 kahve fincanı soya fasulyesi yenir. ıstenilen netice görülünceye kadar aynı şekilde devam edilir.
Kavrulmuş antepfıstığı, çekirdeksiz kuru üzüm, toz şeker : 2 çorba kaşığı kavrulmuş antepfıstığı; 2 çorba kaşığı çekirdeksiz kuru üzüm ve 3 çorba kaşığı toz şeker karıştırılır, iyice dövülür. Yarısı sabah, diğer yarısı da akşam yenir.
Tereyağı, bal, süt : 1 su bardağı kaynamış süte; 1 tatlı kaşığı tuzsuz taze tereyağı ve 1 çorba kaşığı süzülmüş bal konur. Karıştırılıp, bir kerede içilir.
Salep, süt tarçın, şeker : 4 su bardağı süte; 3 çorba kaşığı salep ve 3 çorba kaşığı şeker konup, kaynatılır. ıçileceği zaman üzerine tarçın serpilir. Günde 3 bardak içilir.
Kişniş, su : 4 bardak suya; 3 çorba kaşığı (30 gram) kişniş konur. Haşlanıp, süzülür. Günde 2 çorba kaşığı içilir.
Beyaz kantoron çiçeği, acıbadem, bal : 1 su bardağı süzme bala; 1 tutam beyaz kantoron çiçeği ve 1 çorba kaşığı toz haline getirilmiş acıbadem konup, karıştırılır. Sabahları aç karına, birer çay kaşığı yenir.
Gülsuyu, misk, tarçın : 1 kahve fincanı gülsuyuna; 2 kahve kaşığı misk ve 2 kahve kaşığı toz tarçın konur. Merhem haline gelinceye kadar karıştırılır. Cinsi münasebetten, yarım saat önce erkeklik organına sürülür.
Hindistancevizi yağı, biber yağı, sümbül, karanfil, misk : 112 gram Hindistan cevizi yağı, 6 gram biber yağı, 32 gram sünbül, 2,5 gram karanfil tozu ve 12,5 gram misk, merhem haline gelinceye kadar karıştırılır. Cinsi münasebetten önce erkeklik organına, erbezlerine kasıklara ve böbreklerin bulunduğu bölgeye sürülür. çok etkilidir.
Tereyağı, bal, yumurta, arpa ekmeği : Tereyağında, 1 tane yumurta pişirilir.üzerine, 2 tatlı kaşığı süzme bal konup, karıştırılır. Kızarmış arpa ekmeği ile yenir.
Karanfil, havlıcan, tarçın, anber, bal : 1 çorba kaşığı karanfil, 1 çorba kaşığı havlıcan, 1 çorba kaşığı tarçın ve 1 kahve kaşığı anber karıştırılıp, havanda iyice dövülür. Bir çay bardağı süzme bal ilave edilerek macun yapılır. Sabahları ceviz büyüklüğünde bir parça yenir.
Badem, karanfil, bal : 1 kahve fincanı iç badem ile 5 tane karanfil karıştırılıp, havanda dövülür. üzerine, 1 kahve fincanı süzme bal ilave edilip, karıştırılır. Sabah aç karına, 1 tatlı kaşığı yenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder