16 Haziran 2010 Çarşamba

Penis Büyütme Neden ve Nasıl Yapılır?


Penis Büyütme Problemi

Genellikle erkeklerin en büyük takıntılarından biri de penis büyüklüğüdür.Aslında penis büyüklüğü bir kompleksten başka bir sorun değildir.Ancak bu kompleksi yenmek mümkün mü pek bilinmiyor.
http://www.penisbuyutucuhap.com/penis-buyutme/2620071125221626.JPGPenis büyüklüğünün gerçeklere etkisin yok denecek kadar azdır fakat psikolojik yönü çok kuvvetli olduğu için ister istemez sorun haline gelebiliyor.En Büyük gerçeklerden biri de şu ki penis büyüklüğü orgazmı veya seksten alınan zevki hiç ama hiç etkilemiyor.

Burada önemli olan çiftlerin performansıdır.Ereksiyonun meydana gelebilmesi ve ilişkiyi devam ettirecek ölçüde sürdürülebilmesi en önemli faktördür. Ancak eğer yine de penisinizin yeteri kadar büyük olup olmadığını anlamak istiyorsanız, penisinizi ereksiyon öncesi yumuşak dönemde ölçmeniz gerekiyor. Yumuşak haldeki penisin uzunluğu (penisin ucu ile pubis yani dip kısmı arasındaki mesafe) 7 cm ve altında ise penis yetersiz boyutta kabul edilebiliyor. Bu durumda bir üroloğa başvurarak yapabileceklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Günümüzde penis büyütme operasyonları ile penisin boyutunun yeterli hale getirilmesi mümkündür.

Penis Ne Zaman Büyütülür?

Penis büyütmek bazı durumlarda gerekli olabilir ki bu durumda kaçınılmaz olur.Penis boyunuz cinsel ilişkiye girmenize imkan sağlamıyor veya penisiniz tıbbi açıdan yetersiz boyutta bulunuyorsa o zaman penis büyütme ameliyatlarından yararlanabilirsiniz. Penil ogmentasyon da denilen bu cerrahi işlemler penisin boyutlarını arttırarak size daha fazla cinsel güven ve zevk vermeyi amaçlar.
Penis büyütme operasyonları için genellikle genç yaşlarda başvurular olmaktadır. Ancak ileri yaşlarda da sertleşme problemi olan hastalar bu ameliyatı düşünmektedirler.
Penis büyütme ameliyatları esas olarak iki tip cerrahi işlemin bir arada yapılmasıyla tamamlanır. Birinci işlemde penisin boyu uzatılırken, ikincisinde kalınlığı arttırılır. Genelde bu iki işlem aynı cerrahi operasyonda tamamlanır.   Penis boyunu uzatma ameliyatlarında penis köküne yapılan bir kesi ile penis suspensor ligaman denilen liflerinden ayrılır. Arada kalan boşluklara lokal doku doldurulur ve bu bölge lokal deri ile kaplanır. Penis kalınlaştırmada ise kalça bölgesinden alınan deri ve yağ dokusu penis çevresine yerleştirilir. Bunun yanı sıra liposuction işlemi ile alınan yağlı doku ile de penis kalınlaştırılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder